Pas på miljøet

Pas på miljøet og vær med til at sørge for, at vores natur og planet kan leve så lang tid som muligt. Du tænker måske, at du ikke har tid eller råd til at være den store miljøskåner, men der er faktisk en lang række ting, man kan gøre, uden at det kræver en masse energi.

Eksempelvis kan man gøre en masse miljøbevidste ting i løbet af sine almindelige dagligdagsærinder. På den måde kan man skåne miljøet, nærmest helt uden at tænke over det.

Vi lever i en tid, hvor vi for alvor er nødt til at være mere bevidste om, hvordan vi behandler kloden, og derfor bør du overveje at gøre disse råd til en del af din dagligdag.

Gode råd til at passe bedre på miljøet

Er du ude at gå en tur, så vil du ofte lægge mærke til, at der sommetider kan ligge skrald og flyde ved siden af en skraldespand. Ser du eksempelvis en flaske, der er ramt ved siden af skraldespanden, kan du nemt og hurtigt samle den op, så den ikke ender i naturen.

Du kan også undgå at købe for meget plastik, når du handler ind. Skal du eksempelvis købe mælk, kan du gå efter dem med almindeligt pap låg og ikke de nyere plastik skruelåg.

Du kan også generelt gå efter madvarer, der er pakket ind i pap frem for plastik.

Det næste råd kender du sikkert godt til og har hørt flere gange før. Men at bruge de samme plastikposter, når du handler ind, er bare så nem og effektiv en måde at skåne miljøet på.

Det kan godt være, at det virker som en bagatel, men forsøger man at huske at bruge den samme pose hver gang, så har man gjort meget for miljøet.

Indlæg oprettet 11

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen